We deden een livestream en dit is wat we ervan leerden.

Door op May 27th, 2015 in de categorie *bliep HQ

Twee weken geleden hebben we een blog over onze productveranderingen geplaatst. Daarna hielden we een livestream met *joost, *jochem en veel andere *bliepers. De reden hiervan was dat we op deze manier in staat waren direct met jullie te communiceren en we hebben er veel van geleerd. Met jullie input gaan we keihard aan de slag.
Sinds het begin van *bliep hebben we weinig nieuws aan het product toegevoegd. We hielden lang vast aan onze oude ideeën. Het bleek bovendien minder eenvoudig om dingen snel te verbeteren in de complexe wereld van telecom. Gelukkig is dit allemaal verleden tijd en op basis van jullie feedback gaan we werken aan een beter product.

Internet

Veel *bliepers gaven aan dat 10MB vaak niet voldoende bleek voor het bijkopen van extra data. We zijn nu bezig met bundels die groter en langer houdbaar zijn, zodat je op dagen waarop de zon schijnt niet steeds naar binnen moet voor wifi, om maar een voorbeeld te geven. De precieze houdbaarheidsdatum en grootte zijn nog niet definitief, maar we zitten nu te spelen met een bundel van 1GB voor 10 euro die meerdere dagen geldig is. Wij zijn benieuwd naar jullie suggesties over hoe we deze bundel kunnen vormgeven. Laat het hieronder weten!

Buitenland

Veel *bliepers vonden dat het buitenlandgebruik van *bliep erg complex is. Terecht, het is ook een stuk ingewikkelder geworden sinds onze overstap naar Tele2. *maarten, de designer van *bliep, heeft sindsdien een hoop pagina’s gemaakt om de boel beter uit te leggen (check hier een voorbeeld). Volgende week vrijdag plaats ik een blog over *bliep in het buitenland, zodat jullie allemaal goed zijn voorbereid op je vakantie.

Belgeschiedenis

Voor onze overgang op 1 april kon je gemakkelijk in de app zien met wie je belde en hoe lang precies. Deze feature is bijna af en wordt meegenomen bij de volgende update van de app. De iPhone app moet dan helaas nog wel worden goedgekeurd door Apple wat ongeveer 2 weken duurt. De Android app en het bekijken van je belgeschiedenis op de website zullen super snel beschikbaar zijn. Een kleine preview:

iOS Simulator Screen Shot 27 mei 2015 12.40.44 copy


Dat was ‘m weer voor nu. Volgende week vrijdag komt er een blog online over *bliep in het buitenland en daarna komt er snel weer een stukkie zoals dit. Als je nog vragen of feedback hebt, mail me dan op
freek@bliep.nl of plaats een comment hieronder.